Blue Bayou is gesitueerd op het Rodetorenplein in Zwolle en is tijdelijk van aart. De komende jaren openen we onze deuren vanaf Mei tot medio Oktober.

Wij zijn maandag t/m donderdag geopend van 11:00 tot 23:00 en op vrijdag t/m zondag van 10:00 tot 23:00. Onze keuken is geopend op dinsdag t/m zondag van 12:00 tot 21:00. Op maandag serveren we wel gebak en borrelhapjes.

Bij Blue Bayou kun je niet reserveren onder de 35 personen. Kom lekker langs en zoek een plekje, doorgaans is er ruimte genoeg om met je voeten in het zand te genieten van een fris biertje of een lekkere bite.

Voor groepen boven de 35 personen kunnen er van maandag t/m donderdag speciale arrangementen verzorgt worden. Hiervoor verwijzen we jullie door naar onze arrangementen pagina.

 

NEW BLUE COLLECTIVE

Blue Bayou is een initiatief van New Blue Collective.
New Blue Collective staat voor synergie, duurzame relaties en ondernemen met je hart.

 

Dwaalspoor

Emi Stikkelman & Jabe Faber

Emi Stikkelman, onderwijs-wetenschapper en horecaondernemer in Zwolle en Jabe Faber, innovatiewetenschapper en creatieve duizendpoot vormen samen het dynamische duo achter Dwaalspoor, de nieuw te creëren vrijhaven in de Spoorzone van Zwolle.

De Basis

Rowan van Drogen & Nick Dokman

Cultuurhelden Rowan en Nick zijn de kersverse ondernemers van Hostel & Cultuurcafe De Basis dat in 2022 gerealiseerd gaat worden in het oude politiebureau aan de Luttekestraat.

Bennies

Seb Dokman & Glenn Mosterd

De Bennies hebben in de zomer van 2021 al kunnen proefdraaien bij de IJsselcentrale Harculo met een pop-up restaurant waar de pitabroodjes uit zelfgebouwde houtgestookte oven niet aan te slepen waren.

 

Kunsteducatie Nederland

Sil Loeters & Martijn Straathof

Kunsteducatie Nederland houdt zich bezig met het inzetten van creatieve middelen om doelen te bereiken. Om de deelnemers iets te leren, ze ergens bewust van te maken of om bijvoorbeeld talenten aan te boren.

Ro-enzo / Waste2work

Ronald Jonkman

Met festivalconcepten, interieurontwerp, sfeerbeheer, decorbouwers en alles wat daar tussenin zit, is Ro-enzo de partij die de opbouw van Blue Bayou mogelijk maakt en het een unieke smoel geeft.

 

 

Samenwerken met of onderdeel worden van Blue Bayou en de New Blue Collective? Meld je dan nu aan!