Wat leuk dat je bij ons wilt reserveren. Bij Blue Bayou bieden we verschillende arrangementen aan op ons mooie dakterras of strand voor grotere groepen boven de 50 personen. Arrangementen zijn altijd maatwerk, neem daarom contact op via arrangementen@bluebayouzwolle.nl.

Helaas werken wij niet met reserveringen (van kleine groepen) op weekenddagen, het is voor ons niet te doen om de tafels vrij te houden met het mooie weer. Van maandag t/m donderdag kunnen we daar een uitzondering in maken, afhankelijk van de wensen en groepsgrootte, dit kun je per mail laten weten.

Wel hebben wij als eigenaren van Blue Bayou ook twee andere restaurants waar wel gereserveerd kan worden. Dit zijn Bennies in de Basis en Taboe Bar & Keuken. Ook hebben wij het leuke 70’s café, Café Koos voor borrels, verjaardagen maar niet voor eten. Kijk gerust even rond en als ik jullie kan helpen met een reservering elders, hoor ik het graag.

Verder is er vaak genoeg plek voor een groep tot 6-8 personen en nodigen we je uit om gezellig langs te komen voor een borrel of hapje.

Tot gauw bij Blue Bayou, het stadsstrand van Zwolle!

 

Toch een andere vraag? Stel deze via onderstaand formulier.

Contactformulier

 
    Bericht